Рулонні штори, тканинні ролети

Рулонні штори

Рулонні штори дуже швидко набули своєї популярності і поступово витісняють собою затребувані колись жалюзі. З чим це пов’язано? Розкажемо!

Що являють собою рулонні штори

Свою назву рулонні штори отримали через механізм скручування полотна в рулон, завдяки якому відбувається його регулювання по висоті. Рулонна фіранка займає мінімальне місце у порівнянні з іншими видами штор.

Для того, щоб визначити відповідний розмір полотна, не потрібно викликати майстра: самостійно відміряйте ширину склопакета і додайте до неї 3 см. Після цієї нехитрої процедури рулонні штори замовити за розміром не складе труднощів у «Текстильній майстерні».

Рулонні штори є найпростішою конструкцією: в основі знаходиться вал, на який намотується тканинне полотно. Механізм керування дозволяє відрегулювати висоту штори та зафіксувати її на потрібному рівні.

 

Існують 2 типи тканинних ролет, що відрізняються своєю конструкцією.

Відкритий тип – полотно накручується на вал діаметром від 19 мм до 45 мм. Конструкція відкритого типу максимально полегшена та проста.

Вони поєднують у собі простий естетичний вигляд і елегантність штори, яка вільно висить на вашому вікні, через що вони набули популярності не тільки в житлових будинках, але, також, і в офісних приміщеннях, а крім цього припали до вподоби та громадських будівель.

Сьогодні рулонні штори відкритого типу часто використовують не стільки як захист від палючого сонця, а більше як елемент декору.

Рулонні штори відкритого типу мають такі переваги:

  • можна замовляти у будь-якому розмірі
  • можливість кріпити до рами та стін
  • за допомогою струн та магнітів щільно прилягає до вікна
  • простий та надійний механізм
  • легко знімається та миється
  • понад 1000 колірних рішень та фактур.

3акритий тип – полотно кріпиться до валу і рухається по напрямних, розташованих по боках конструкції, яка отримала назву «короб». Таким чином, виходить максимально затемнити приміщення, захистити його від проникнення сонячних променів.

Головною особливістю рулонних штор закритого типу є їхня якість створювати ефект естетичної завершеності оформлення ваших вікон.

Завдяки своїй конструкції рулонні штори закритого типу можуть ідеально підходити для оформлення вікон, просто зливаючись із вашими вікнами в єдину цільну та гармонійну композицію.

Рулонні штори закритого типу мають такі переваги:

  • рулонна штора захищена від пилу, перебуваючи у касеті.
  • можна вибирати колір касети під колір віконної рами.
  • максимальна ширина 150 см і висота 185 см.
  • щільно, без щілин, прилягає до вікна.
  • не відхиляється від вікна у режимі “провітрювання”.

Рулонні штори – актуальне рішення для оформлення вікон у дитячих кімнатах, віталень, спальнях, а також у приміщеннях, вікна яких розташовані на сонячному боці будинку. Всі варіанти, як правильно використовувати тканинні ролети в різних інтер’єрах, можна вивчити на фото в галереї наших робіт.

Рулонні штори на замовлення – суцільні плюси.

Якщо Ви давно хотіли, але ніяк не наважувалися купити сонцезахисні системи у свій будинок, ознайомтеся з їхніми перевагами, щоб у Вас не залишилося сумнівів, і Ви вирішили їх замовити:

  • На відміну від жалюзі, можуть бути виконані у величезному різноманітті фактур, тканин та малюнків.
  • наповнюють простір змістом, роблять дизайн приміщення завершеним. Рулонні штори – варіант, який буде доречний на вікнах в будь-якому інтер’єрі.
  • Тканинні ролети – практичний варіант штор: з ними не виникає клопоту під час прибирання, ними легко та зручно керувати.

Доповніть тканинні ролети унікальними гардинами або різнокольоровою рамою, якщо йдеться про закритий тип конструкції. У Вас є чудова нагода замовити рулонні штори під свій інтер’єр.

З якого матеріалу виготовляють рулонні штори?

Щоб Ваші рулонні штори завжди виглядали ідеально, ми використовуємо спеціальні тканини, що пройшли обробку спеціальним складом, що відштовхує пил. Такий матеріал не вигоряє на сонці, зберігаючи всі колірні нюанси та малюнок тривалий термін експлуатації. Ця тканина не боїться вологості, жирних бризок та бруду, тому наші рулонні штори на замовлення – незамінний варіант оформлення вікон на кухні, у їдальні або у ванній кімнаті.

У кругообігу справ не завжди знайдеться час на прання та прасування штор. Щоб позбавити себе «зайвої» роботи, просто купіть рулонні штори в нашій інтернет студії з дизайну та пошиття штор «Текстильна майстерня». Виготовлення рулонних штор на замовлення не займає багато часу, а результат завжди перевершує всі очікування.

 

Викликати замірника або отримати консультацію можна за телефонами:

(097) 88-99-600

(095) 88-99-800

Позвонить Написать в Вайбер Написать в Whapsapp Написать в Telegram